Szövegírás árak.

Miért kell a szövegírás ?

Ha a marketinges vagy SEO szövegírásról beszélünk, akkor már egy teljesen új szakmára gondolhatunk. Ezeket a bejegyzéseket és cikkeket, már nem hóbortból írjuk, hanem azért, hogy a segítségével elérjük a vállalkozás céljait. Számtalan lehetőség tárul elénk, ha a szövegírást választjuk.

Reklámozhatjuk a szolgáltatásainkat vagy termékeinket, úgy hogy az olvasó közben értéket kap és nem a hatszázadik facebook vagy instagram hirdetést fogja végig pörgetni. Növelhetjük a vállalkozás tekintélyét, elismertségét és mindvégig több potenciális ügyfél fogja megtalálni a vállalkozást, hosszú távon.

Mit tartalmaz a szövegírás ?

A cikk megírása előtt mindig egy alapos kutatást kell végezni, hogy a megfelelő formában kerüljön megírásra. Ha nincs meghatározva, hogy milyen cikkek jelenjenek meg az oldalon, akkor ezt követően kulszókutatás során meghatározzuk a legfontosabb szavakat amelyekre az ügyfelek rákereshetnek. Ezt egy content (tartalom) stratégia felépítésével összegezzük, így fognak teljességében értelmet nyerni a cikkek.

A cikkek megírása előtt meghatározzuk a célt, megannyi lehetőség van, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe, és hogy a vállalkozásnak melyik forma a tökéletes. Az SEO (keresőoptimalizálás) elsődleges szempontot élvez az írás során, de nem felejtjük el, hogy a végén nem egy robot fogja olvasni a tartalmat.

A bejegyzések átírására 2 lehetőség van, amelyben pontosíthatjuk a leírtakat. Fontos, hogy megfelelő képekkel is legyen ellátva a tartalom, így a legtöbb esetben, ha van rá lehetőség, egyedi képeket kell használni. Ha ez nem megoldható, akkor CC0, vagyis teljesen jogtiszta képek lesznek felhasználva.

Mennyibe kerül egy szövegírás ?

A fent leírtak alapján először minimum 5 cikk megrendelése szükséges, a kutatás, formai megbeszélés miatt. Ezek után már lehetőség van darabonként is a bejegyzés megrendelésére. 

Róka csomag

Kezdő vállalkozások számára
50.000 Ft
  • 5 cikk
  • Kutatás
  • SEO szempontok

Oroszlán csomag

Ha a piacot szeretnéd uralni
120.000 Ft
  • 13 cikk
  • Kutatás
  • SEO szempontok
LEGJOBB AJÁNLAT

Farkas csomag

Fejlődő vállalkozások számára
85.000 Ft
  • 9 cikk
  • Kutatás
  • SEO szempontok

Keress fel még ma kötöttségek nélkül

Szeretnél többet megtudni a kulcsszókutatásról vagy a versenytárselemzésről? Néhány kérdésed lenne a folyamattal kapcsolatban? Vagy már el is döntötted, hogy hosszútávon szeretnéd a vállalkozásodat bebiztosítani? Akkor töltsd ki az alább kérdőívet!

Mivel teljesen legörgettél az oldal aljára, így egy kis kedvezménnyel tudok szolgálni. Az első rendelés során 17% kedvezményt tudok biztosítani a végösszegből. Ez azt jelenti, hogy akár több mint 20.000Ft-ot spórolhatsz. A kuponkód: SZOVEGEM17

A feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek, ez csupán felhívás ajánlattételre.

Scroll to Top