Mautic beállítás + Amazon SES

Az egyik legjobb, ingyenes marketing automatizációs és hírlevél küldő rendszer beállítása, profi vállalkozások számára. Amazon SES vagy saját tárhelyen lévő email szolgáltató segítségével. 

Használd ki a hírlevelek előnyét. Érd el az embereket.

Habár egyre több lehetőség jelenik meg nap mint nap az emberek elérése, push notification, hirdetések, Google Ads, Facebook, videók, TikTok, mégis az üzleti élet egyik alapvető eleme az email. Amely várhatóan a következő években sem fog eltűnni az életünkből. Számos lehetőségünk nyílik emailt küldeni, azonban tömeges levelek kiküldésére már egy hírlevélküldő rendszerre lesz szükségünk. Ezt a problémát oldja meg a Mautic, amely teljesen ingyenes megoldást biztosít

Milyen lehetőséget biztosít a Mautic?

Hírlevél kiküldés

Vizuális felületen keresztül állíthatjuk össze a kiküldendő hírlevelet.

Push Notification

A hírlevelek mellett a weboldalunkon járó felhasználóknak, az elfogadást követően, push notification kiküldésére is van lehetőségünk.

Automatizált hírlevelek

Sales Cycle, a feliratkozást követően automatikus emaileket állíthatunk be, amely alapján a felhasználókat a vásárlásra ösztönözzük.

Marketing automatizáció

Megnyitások, kattintások, és weboldal interakciók, vásárlások, feliratkozások alapján kampányok automtaizációk felállítása.

Weboldal összekötés

A legismertebb weboldal motor, a WordPress, és a Mautic összeköthető, így a WooCommerce-ben zajló események alapján is készíthetőek automatizációk.

Riportok - Jelentések

Részletes jelentések, statisztikai és kattintási adatok alapján elemezhetjük hírleveleinket és akár felhasználóinkat.

Szegmensek

Különböző preferenciák, weboldal látogatások, felhasználó által kitöltött kérdőívek által besorolhatjuk a feliratkozókat.

Perszonalizáció

A szegmenseknek és a változóknak a segítségével könnyen személyre szabhatjuk hírleveleinket, a még hatékonyabb megnyitási arány érdekében.

Milyen áron tudunk a Mautic-al kiküledni hírlevelet?

Miután elkészült a Mautic beállítása, felállt maga a rendszer, mindösszesen a levelenkénti kiküldési díjat kell megfizetnünk. Nincsenek rejtett költségek, és havi díj. A kiküldésre jelenleg az egyik legjobb megoldást nyújtja az Amazon SES, amely a kedvező ár mellett a SPAM Score alacsonyan tartását is biztosítja. Ellentétben az olyan szolgáltatókkal, akik kétséges oldalak emailek kiküldését is vállalhatja. Ez a költség pontosan $0.10 1000 email kiküldéseként. További plusz költség az email nagysága alapján felmerülhet, de elmondhatjuk, hogy 1000 emailt kevesebb mint 100 Ft alatt tudunk kiküldeni. 

Referencia munkák

Akikkel már sikeresen együtt dolgoztam.

Marketing automatizáció

Kütyübazár – Marketing Automatizáció

A Kütyübazár egy nagy múltra visszatekintő, kütyüket, kellékeket és háztartási eszközöket árusító webshop, amely fekért a jelenlegi Mautic – marketing

Mautic beállítás lépései

Tökéletesen és átláthatóan kidolgozott folyamatok, amelyeknek a segítségével minden lehetőséget átbeszélünk, minden pontot lerögzítünk.

Konzultáció

Az első megbeszélés alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket, és rögzítjük a legfontosabb pontokat.

Prototípus

Folyamatos konzultáció mellett, elkészül a Mautic beállítása.

Véglegesítés

Véglegesítjük az automatizációkat, a beillesztéseket, és az automatizált hírleveleket.

Dokumentáció

A dokumentáció mellett betanításra és a weboldal további kezelésére is van lehetőség.

Weboldal készítés legfontosabb kérdései, információk

Tökéletesen és átláthatóan kidolgozott folyamatok, amelyeknek a segítségével minden lehetőséget átbeszélünk, minden pontot lerögzítünk.

A Mautic rendszer beállítását a következő pontok határozzák meg

  • Mennyire részletes szegmensekre, perszonalizációkra van szükség a felállítás soránm
  • Milyen Sales Cycle, automatikus hírlevelek felépítéséről van szó,
  • Weboldal összekötésre van-e szükség, az alapján automatizációk létrehozására,
  • Push notification, és egyéb szolgáltatásokra van-e szükség, pl. CRM rendszer összekötésre.

De elmondhatjuk, hogy átlagosan 3 hétbe telik a rendszer felállítása. Végső soron, a tanácsadás során derülnek ki ezek az adatok

Elsősorban emailen vagy telefonon, ha hosszabb és részletesebb megbeszélés szükséges, akkor személyesen vagy Google Hangouts, Skype-on kereszetül

Igen lehetőség van több digitális marketing szolgáltatás összevonására, akár kedvezményesebb árakon is. További információval kapcsolatban küldj egy emailt a kapcsolat oldalon keresztül.

Minden esetben közös megegyezés alapján.

Ingyenes ajánlatkérés

Vegye fel velem a kapcsolat és találkozzunk, akár személyesen!

Scroll to Top