SafetyControll – ADR|RID

A SafetyControll egy veszélyes áru szállítással foglalkozó weboldal, ADR és RID tanácsadással. A projekt keretén belül egy teljesen új arculat létrehozása volt a cél, mind a közösségi médiában, mind a weboldalon. A bárcákhoz hasonlóan a piros szín dominál az oldalon, illetve ahogy az új logón is.

Az oldal informatív jellegű. Az oldal célja, hogy a felhasználók könnyen megtalálják a cégek és boltok számára elengedhetetlen jogszabályi megfelelésekhez tartozó szolgáltatás. Tájékozódjanak róla, és ezek után könnyedén felvegyék a kapcsolatot, egy űrlapon vagy közvetlenül telefonon keresztül.

Az oldal teljesen dinamikus, így a továbbiakban könnyen szerkeszthető, illetve módosítható is. Teljes körű dokumentációval lépésről lépésre módosíthatja az oldal tulajdonosa és kezelője a weboldalt.

A Google Cégem létrehozása és optimalizálása is a projekt keretén belül zajlott. A főbb szolgáltatások kijelőlése után, kulcsszókutatás alapján lett felépítve az oldal, hogy a keresők is könnyedén rátaláljanak a szolgáltatásokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top