Instagram képek, Facebook oldal hírfolyam összekapcsolása a weboldalammal

Rengeteg bővítményt találunk, amely képes a weboldalunkon keresztül megjeleníteni az Instagram fiókunkra feltöltött képeket. Sok esetben azonban a közösségi felületek frissítése miatt megszakadhat a kapcsolat és nem jelennek meg a képek az oldalon.

Fontos, hogy üzleti fiókkal rendelkezzünk a legjobb műküdés érdekében

Az összes bővítmény esetében a bal oldalt található menüsávban érhetjük el a beállításokat. “Instagram Feed” “Social Media” Feed” , stb. néven

Ha megtaláltuk a bővítményt keressük a “Settings” vagy az “Instagram Feed” lehetőséget.

Keressük meg a Connect an Instagram Account gombot és kattintsunk rá.

A legtöbb bővítmény esetében lehetőségünk lesz kiválasztani a fiók típusát. Ismételten fontos, a legjobb működés érdekében, hogy Üzleti – Business fiókkal rendelkezzünk. Ha beállítottuk a fiók típusát kattintsunk a Connect gombra. Ezek után átvisz minket a Facebook oldalára.

Használjuk a saját fiókunkat. Ezek után bedobja számunkra az elérhető üzleti instagram fiókokat. Válasszuk ki, amelyet szeretnénk a weboldalhoz csatlakoztatni.

Ezek után akár lehetőségünk lesz egy Facebook oldal kiválasztására is, amelynek a hírfolyamát is be tudjuk illeszteni az oldalra.

Ha kiválasztottuk az oldalt még az utolsó lépésben engedélyeket és jogosultságokat kell adnunk a bővítmény, illetve az azt összekötő alkalmazás számára. Minden esetben, néhány kattintás segítségével visszavonhatjuk azt, így nem kell aggódnunk, ha valami hiba történne.

Ha megvagyunk, akkor máris megjelenik az oldalunkon az Instagram képeink, amennyiben megfelelően illesztettük be a rövidkódot az oldalunkba.

Powered by BetterDocs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top